Musaca de cartofi cu carne vita

de housy in Vita, 26 Iun 2010 | 21559 vizualizari

 

inspirata din bucataria turceasca, dar adaptata nitel

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne tocata de vita
  • 8 cartofi mijlocii
  • 50 gr margarina
  • 1 ceapra
  • putin ulei
  • 50 gr branza telemea nu foarte sarata
  • 3-4 linguri sos de rosii
  • pesmet pentru tapetat tava
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu carne vita:

 carnea tocata se caleste impreuna cu ceapa taiata cubulete marunte.

 cartofii se fierb si se face din ei un piure gros, la care se adauga margarina

 tava de cuptor se unge cu putina margarina si se tapeteaza cu pesmet

 se pune uns trat de piure, peste care se aseaza jumatate din carnea calita

 se mai aseaza un strat de piure, si inca un strat din carne

 la sfarsit se rade telemeaua peste

 si se stropeste cu putin sos de rosii.

 sare si piper 

 se da  la cuptor pentru 30-40 minute.

 

                                                    Cu asta sigur trece foamea !

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu carne vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc